ΤΡΌΠΟΣ ΟΙΝΟΠΟΊΗΣΗΣ

Η οινοποίηση γίνεται με παραλαβή της πρήτης ύλης (μοσχοφίλερο) απορογωποιήση και προζυμωτική κρυοεκχύλιση για 12 ωρες με συνεχείς ανακυκλώσεις. Μετα το πέρας των 12 ωρών γίνεται παραλαβή του προρωγού οπου τελείται η διαδικασία της στατικής απολάσπωσης για να πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός με επιλεγμένο στέλεχος ζυμομύκητα.

PH3,5 11,5 % Vol
Ολική Οξύτητα6 gr/lt
Πτητική Οξύτητα0.2 gr/lt

Παλιόμυλος Ροζέ

ROSÉ ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ

Οίνος µε απαλό σωµόν χρώµα σύµφωνα µε τα πρότυπα της προβηγκίας. Υπέροχη µύτη µε αρώµατα πετάλων τριαντάφυλλου που είναι χρακτηριστικό της ποικιλίας συνδιασµένα µε αρώµατα ζουµπουλιού και νυχτολούλουδου. Στο στόµα εµφανίζεται ευχάριστη δροσερή γεύση λόγω της οξύτητας µε φρουτώδες τελείωµα µέτριας διάρκειας. Σερβίρεται στους 10-12oC βαθµούς και µπορεί να συνδυαστεί µε θαλλασινά όπως σολωµό στη σχάρα, σαλάτες ζυµαρικών, ριζότο θαλλασινών κ.α. Οι σύγχρονες nymphes θα το λατρέψουν.

Φόρμα Παραγγελίας

750ml
12% alc./Vol
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΘΕΙΩΔΗ

The Story

Θέλοντας να φτιάξουμε ενα κρασί αφιερωμένο στο γυναικείο φύλλο και εμπνευσμένοι απο την μοναδικά αρωματική ποικιλία του μοσχοφίλερου δημιουργήσαμε τις νύμφες. Γυναικείες ιδεατές μορφές θεικής καταγωγής, ακόλουθες της θεάς Άρτεμης. Τραγουδούσαν και χόρευαν παρέα με τους σάτυρους. Ξυπνάει ιδιαίτερες αισθήσεις στο γυναικείο φύλλο.